Energetische behandeling, healing


Energetische behandelingen,  Healing

Het is een natuurlijke methode van genezen, waarbij ik via de handen de universele energie kan overbrengen op de cliënt, de toegevoerde energie stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam.
Te vergelijken met de startkabel van een auto. De ene motor geeft de energie aan de andere motor om weer te kunnen rijden.

Een veelgestelde vraag bij de klacht(en):
"Kunt u hier iets mee....?"


Het antwoord is:"Ik zal kijken wat ik voor u kan doen".

In de praktijk blijft dat u na een paar sessies duidelijk verandering voelt. Wat het uiteindelijke resultaat is persoonsafhankelijk. Elke klacht/individu is anders en iedereen reageert op zijn/haar eigen manier.

Werkwijze

De behandeling duurt ongeveer een uur. Er wordt geen olie gebruikt en kleding kan men aanhouden.
Na een kort gesprek over de klacht wordt begonnen met de behandeling. Soms, indien nodig, worden er tips en adviezen gegeven..
Gedurende de eerste 20 minuten wordt in een soort van stappenplan het lichaam doorlopen van de voeten naar het hoofd. Vervolgens is de behandeling gericht op de klacht(en).

De reacties op een behandeling

Reacties kunnen zijn; warmte of juist een koude windvlaag, tintelingen, vaak plassen etc.
Of en wat men waarneemt zegt echter niets over het uiteindelijke effect van de behandeling.

Het effect van de behandeling

Het effect van de behandeling vindt niet alleen tijdens de behandeling plaats, maar ook in de periode tussen de behandelingen.
Het lichaam verwerkt als het ware de behandeling.
Uit ervaring blijkt dat veel klachten verdwijnen.


VOORBEELDEN van RESULTATEN:

Aangezichtspijn

Vrouw van 76 jaar met een enorme aangezichtspijn. Na de eerste behandeling was er al aanzienlijk minder pijn. Momenteel heeft ze nog één dag in de week last van aangezichtspijn in plaats van elke dag. Leuke dingen als  bijv. een keer uit eten gaan kan nu weer.

Botbreuken

Botbreuken kunnen sneller helen.  Na behandeling van een polsbotje bleek deze aan te groeien tegen de verwachting van de artsen in. Een operatie bleek niet meer nodig.

Brandwonden
Tijdens de behandeling van brandwonden worden deze zichtbaar beter. De normale huid(skleur) komt terug. Een snelle behandeling na het ongeval geeft hierbij het beste resultaat.

Constipatie
Een jonge vrouw van 21 jaar had vanaf 2008 grote problemen met de stoelgang; een recept van haar arts hielp hierbij niet. Na slechts drie behandelingen is de stoelgang weer helemaal op gang gekomen en het probleem verholpen.

Huidklachten
Het genezen van huidklachten gaat bijzonder goed, zoals in het geval van Psoriasis, jeuk en eczeem.  Ook heling van littekens (na een operatie) gaat aanzienlijk sneller. Bij de behandeling van een open been van een 84-jarige vrouw bijv. bleek deze wond na enkele malen dicht tot verwondering van de dienstdoende artsen.

Maar ook te denken valt aan:

Chronische vermoeidheid en
andere vormen van pijn (hoofdpijn/migraine, verstuikingen, zwellingen) en ontstekingen (blaas-, reuma).

Naast volwassenen behandel ik ook kinderen met klachten en  ook bijv. huilbaby's.

Wilt u graag weten of ik u kan helpen, neem dan vrijblijvend contact op.